Rijad Muškić novi predsednik FK „Polimlje“

Na redovnoj izbornoj skupštini fudbalski klub „Polimlje“ dobio je novo rukovodstvo. Na kormilo kluba iz Prijepolja došao je Rijad Muškić, uspešni prijepoljski privrednik. Muškić je bio jedini kandidat za predsednika i dobio je podršku 18 prisutnih delegata.
Potpredsednik kluba i čovek koji će voditi brigu o igračkom kadru u naredne četiri godine biće Adnan Muškić profesor fizičke kulture. Sekretak kluba biće Bojan Svičević koji je tu funkciju obavljao i u prethodnom periodu a u upravi su se još našli i Dinko Mušović, Suad Memović, Dejan Svičević, Ćamil Stanić i Boris Banduka. Doskorašnji predsednik kluba Sead Rovčanin ostaće i dalje uz klub koji je podigao na zdrave noge i činiće novi Nadzorni odbor zajedno sa Samirom Jukovićem i Esadom Muškićem.
Rovčanin ističe da je izuzetno ponosan na prethodne godine provedene u klubu kao i na infrastrukturu koju je zajedno sa svojim saradnicima a uz nesebičnu pomoć lokalnom samoupravom uspeo da stvori.
Novi predsednik kluba Rijad Muškić istakao je da će se tokom zime raditi na jačanju igračkog kadra, priorit biće dovođenje igrača koji su ponikli u Polimlju pre svega Hamzića, zatim i Rovčanina a nagoveštaja ima da će se i Džanović vratiti iz inostranstva i pristupiti klubu.
„Polimlje planira i da zadrži „užičane“ Rizovskog, Stranjakovića i Goronjića. Što se trenera Ivana Čančarevića tiče, njegov status je još uvek neizvestan i to pitanje će se rešiti vrlo brzo“, istakao je Muškić.
Naredne godine FK „Polimlje“ slavi jubilej 90 godina postojanja.
PP Media