Priveden direktor Elektrodistribucije u Prijepolju

Direktora Elektrodistribucije u Prijepolju B.G. priveli su inspektori policije u utorak ujutru po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva iz Kraljeva saznaje portal “PP Media”.

O tome šta mu se stavlja na teret za sada nema zvaničnih informacija u Prijepolju. Tek ovdašnja Elektrodistribucija dospela je u žižu javnosti krajem prošle godine kada je vd direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić, zbog propusta u radu kaznio 23 rukovodioca širom zemlje na čijem spisku se našlo i ime B.G. iz Prijepolja. Tada u saopštenju EPS-a je navedeno da su pojedini direktori umešani u korupciju i da  su protiv njih podnete krivične prijave

Na osnovu rezultata istrage u decembru prošle godine, tada je Nadzornom odboru EPS-a predložena smena direktora ED u Prijepolju, međutim sve do danas ta preporuka nije bila sprovedena u delo.

Inače, ovo je samo nastavak akcije koju u Prijepolju sprovode inspektori Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva iz Kraljeva, početkom godine oni su zbog zloupotrebe službenog položaja lišili slobode direktorku Centra za socijalni rad i jednu služnebicu te ustanove.

PP Media