Raspušten Opštinski odbor SNS-a u Požezi

Požega – Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Požezi je raspušten i imenovano je petočlano povereništvo.

Srpsku naprednu stranku u požeškoj opštini do daljnjeg će voditi Radoica Burlić, Đorđe Nikitović, Milica Nikolić, Branko Simović i Ljubivoje Diković.

“U narednom periodu pred nama je dosta posla i obaveza. Želimo još jače da nastavimo vođenje jasne politike koju kreira predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a koja je donela mnogo investicija u našu opštinu kao i da privučemo još više sredstava, jer za to imamo velike potencijale. Nedavno otvoreni radovi na deonici puta Preljina – Požega su temelj budućeg ekonomskog razvoja ovog kraja i taj potencijal moramo maksimalno iskoristiti”, kazao je Burlić.

On je podsetio da opština Požega ima za sada najveću investiciju kada je reč o namenskoj industriji u vrednosti od 90 miliona evra u vidu najmodernije fabrike streljačke municije u Uzićima gde se očekuje otvaranje novih radnih mesta.

“Posebno ćemo posvetiti pažnju većim ulaganjima u poljoprivredu, povećanjem agrarnog budžeta i brojem projekata koji će osnažiti naša poljoprivredna domaćinstva jer imamo dobru saradnju sa resornim ministarstvom. Tome ćemo dati poseban akcenat, a želja nam je da sarađujemo sa svima koji vole Požegu i koji mogu da doprinesu napretku, u cilju boljeg života naših sugrađana”, zaključio je Burlić.

Inače, rad povereništva koordiniraće poverenik SNS za Zlatiborski okrug i član Izvršnog odbora ove stranke Кrsto Janjušević.

PP Media i GZS