Sajam zapošljavanja u petak u Priboju

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Prijepolje organizuje sajam zapošljavanja, u petak 27. 04.2018. godine, od 11.00 – 13.00 časova, u prostorijama Hotela „Lim“ u Priboju.
Učešće na sajmu je najavilo 22 poslodavaca različitih delatnosti koji će ponuditi preko 100 radnih mesta. Traže se radnici različitih profila i stepena stručne spreme kao što su: ekonomisti, knjigovođe, špediteri, operateri na CNC mašinama, autogeni varioci, dipl.veterinari, veterinarski tehničari, dipl.maš.inženjeri, mašinski inženjeri, dipl.inž.elektrotehnike, šivači kožne galanterije, stolari, podopolagači, prodavci, agenti prodaje osiguranja, agenti prodaje kreditnih usluga, IT inženjeri,mašinski tehničari, el.tehničari, konobari, kuvari, prodavci, šivači, vozači, plastičari, radnici u sušari….
Sajmovi zapošljavanja omogućuju direktan kontakt poslodavaca i nezaposlenih. Pozivamo sve nezaposlene koji žele da posete sajam zapošljavanja da se jave svojim savetodavcima za zapošljavanje, od kojić dobiti sve neophodne informacije o tome kako da se predstave budućim poslodavcima.
PP Media