SDP osuđuje skrnavljenje table sa likom Svetog Save i cepanje državne zastave: Nadležni organi da pronađu i sankcionušu vinovnike

Prijepolje – Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije opštine Prijepolje, najoštrije osuđuje čin vandalstva koji se dogodio krajem prošle sedmice, kada su nepoznati počinioci u predelu Savine vode na Jadovniku ispisivanjem grafita oskrnavili info tablu, te oštetili tablu sa likom Svetog Save i pocepali državnu zastavu, navodi se u saopštenju za medije ove stranke.

Oskrnavljena tabla sa likom Svetog Save, Foto: Facebook

-Smatramo da su ovakve stvari nedopustive, da su isključivo činovi bahatih i neodgovornih pojedinaca i očekujemo od nadležnih organa da će vinovnici ovog dela biti pronađeni i procesuirani u skladu sa zakonima Republike Srbije – ističu iz SDP OO Prijepolje.

Takođe, napominjemo da je Prijepolje višenacionalna sredina u kojoj su se uvek negovali i poštovali dobrosusedski odnosi. S tim u vezi duboko verujemo da jedan ovakav čin ni na koji način neće narušiti ono što je negovano na teritoriji naše opštine decenijama i vekovima za nama, zaključuje se u saopštenju.

PP Media