SDP predložio da se NVO “Forum žena Prijepolje” dodeli opštinsko priznanje

Prijepolje – Nakon objavljenog poziva za dostavljanje inicijativa za dodelu nagrade opštine Prijepolje i javnog priznanja Počasni građanin za 2020. godinu, odbornici Sandžačke demokratske partije u Skupštini opštine dostavili su svoje predloge.

Prema mišljenju ove partije među istaknutim pojedincima i organizacijama čija su dostignuća i stvaralaštvo dali poseban doprinos razvoju i afirmaciji opštine Prijepolje u zemlji i inostranstvu, našla se i Nevladina organizacija Forum žena iz Prijepolja.

-Odbornici Skupštine opštine Prijepolje Esad Hodžić, Samira Ćosović, Jasmina Rovčanon, Jasmina Delendžić, Izudin Šantić, Suanita Čelebić i Osman Ćatić, daju inicijativu da se dodeli javno priznanje Počasni građanin opštine Prijepolje, Dženanu Lončafević iz Prijepolja, za umetnički rad i izuzetan doprinos u afirmaciji opštine Prijepolje.
Nagrada opštine Prijepolje: Udruženju Prijepoljaca u Beogradu, za poseban doprinos društvenom razvoju opštine Prijepolje.
Nevladinoj organizaciji Forum žena Prijepolje radi doprinosa poboljšanju kvaliteta života žena u opštini Prijepolje.
Nemanji Petriću iz Prijepolja za postignute rezultate na državnim i inostranim takmičenjima u odbojci.
Arminu Sinančeviću iz Brodareva za postignute rezultate na državnim i inostranim takmičenjima u atletici, disciplina bacanje kugle – navodi se u predlogu odbornika SDP u opštini Prijepolje.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *