SDP: Prijepolje gori a vlast se češlja

Umesto da rešava brojne probleme i afere, opštinska vlast smenjuje, postavlja, rezrešava, imenuje, kupuje, otima i sve nas uverava da su im namere nečasne i štetne za sve ljude koji ovde žive. Pitamo ih, da li je sada preče da se bave smenama ljudi koji stručno i časno obavljaju posao ili da rešavaju afere po kojima smo postali poznati u celoj Srbiji, pitaju u saopštenju za javnost iz Sandžačke demokratske parije OO Prijepolje.
Nikada u istoriji Prijepolje nije bilo na naslovnim stranama najtiražnijih novina u kojima se piše o aferama i senzacijama. Do skoro su odavde išle isključivo pozitivne vesti i stizale pohvale sa svih strana za organizovanje manifestacija, otvaranje fabrika, izgradnje mostova i uspehe u poljoprivredi. Bili smo uzor mnogim gradovima u Srbiji.

SDP Prijepolje

SDP Prijepolje


Građani i javnost očekuju odgovore na brojna pitanja od ove neodgovorne vlasti:
• Zar ne osećaju potrebu da otkriju ko je “zaboravio da distribuira novac” od poplava a da ga pri tome nikada nije vratio u opštinsku kasu?
• Dajte odgovor građanima naselja Ravne gde je njihov novac koji je bio namenjen za izgradnju vodovoda?
• Kažite jeli bilo najpreče da novi nameštaj kupljen pre dve godine menjate i zašto ste to uradili nezakonito? Zašto pokušavate da obmanete građane prikazujući slike nekakvog nameštaja koji je kupljen pre trideset godina? Pitamo, gde se nalazi nameštaj koji ste zamenili?
• Građani se pitaju zašto nam se smeje cela Srbija zbog samovolje predsednika opštine, da dvanaest dana ide na ekskurziju službenim vozilom, bez vozača koji je u to vreme sedeo i čekao ispred opštine?
• Zašto ništa niste preduzeli niti ste osudili napad na načelnicu Opštinske uprave Hanku Hajdarević od strane Jasminka Šehovića i to na radnom mestu?
• Zašto ste zabranili novinarima da prisustvuju sednicama Opštinskog veća?
• Zašto zapošljavate pet novih pomoćnika i zar vas je malo osmoro u veću?
Do sada nista pokazali ama baš nikakve rezultate, osim što ste pokazali otvorenu mržnju i revanšizam prema članovima Sandžačke demokratske partije.
A sada kada ste smenili one koji su iskustvom, znanjem i svojim radom bar malo ublažavali sumornu sliku vlasti, definitivno ste krenuli u ambis iz kojeg nas samo Vlada u Beogradu može izvući, tako što će rasformirati ovo ruglo od vlasti i raspisati nove izbore pod demokratskim uslovima. Znači, bez kupovine glasova. Jedino tako možemo dobiti novu, stabilnu i odgovornu vlast, poručuju iz Sandžačke demokratske partije OO Prijepolje.
PP Media