SDP-SDPS “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina”: Žene su temelj svake porodice i društva

Priboj – Forum žena Sandžačke demokratske partije u Priboju je organizovao sinoć koktel u hotelu Terme čime je zvanično i počela predizborna kampanja koalicije SDP-SDPS “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina” za predstojeće lokalne izbore zakazane za 17. decembar.

Foto: A.Rovčanin

Žene su temelj svake porodice, samim tim i društva a naš cilj je da čujemo njihove potrebe kako bi pronašli najadekvatnija rešenja za njihove probleme, istakle su kandidatkinje za odbornice sa liste koalicije SDP-SDPS “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina”

-Naša želja u Sandžačkoj demokratskoj partiji je da se u Priboju još više i snažnije čuje glas žena, jer su za nas one osnov svake porodice koje najbolje mogu reći sa kakvim problemima se susreću i šta su rešenja, kako za našu decu i generalno za zajednicu. Kroz naše kandidatkinje sa liste  “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina”, borićemo se za veće učešće žena a u planu nam je pokretanje mnogih akcija, kako bi na najadekvatniji način dali odgovore na ona pitanja koja tište svakog građanina i građanku Priboja – kaže Emina Eminić, kandidatkinja za odbornicu na listi “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina“.

Emina Eminić, kandidatkinja za odbornicu na listi “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina“, foto: A.Rovčanin

Kandidatkinja za odbornicu na listi “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina“, diplomirani hemičar Elvira Kuloglija poručila je da je cilj ove koalicije da se žene uključe u sve aspekte javnog, političkog i društvenog života i da se kao takve osećaju sigurnije i bezbednije.

-Cilj svake žene je da njena porodica bude bezbedna i sigurna a to će biti i cilj žena na listi “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina“ kao i cele stranke – navela je Kuloglija.

Elvira Kuloglija, kandidatkinja za odbornicu na listi “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina“, foto: A.Rovčanin

Fahira Stroil, u Priboju poznatija kao Beba iz Socijalnog, takođe kandidatkinja za odbornicu na listi koalicije SDP-SDPS, istakla je da koktelu prisustvuju razni profili žena-od domaćica, preko mladih, obrazovanih uspešnih žena u svojim profesijama do penzionerki, među kojima je i ona, a svi su se okupili s jednim ciljem i porukom a to je :

-Želimo da pobedimo ljudski, da osnažimo naše žene, da im damo podršku u svakom pogledu, da mogu, da su one izdržljive i da su one baza za mnoge programe. Zato pozivam sve naše žene da na predstojećim izborima nas podrže i zaokruže broj 2, jer mislim da ćemo ispuniti naša obećanja – poručila je Fahira Stroil.

Fahira Stroil, kandidatkinja za odbornicu na listi “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina“, foto: A.Rovčanin

Lista „Ljudski dr Jasminko Toskić, dr Adel Slatina“, predstavlja spoj mladosti i iskustva, kadrovski je znatno ojačana, obrazovanim ljudima dokazanim u svojim profesijama a ovako dobar odziv i na koktelu Foruma žena SDP-a pokazuje samo koliko se kvalitetni ljudi, a naročito žene, prepoznaju i podržavaju, istako je dr Jasminko Toskić prvi na listi koalicije SDP- SDPS “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina”.

–  Mi smo odlučili da ovo naše večerašnje druženje i zvanično i simbolično bude početak naše predizborne kampanje. Ukratko ću reći par detalja o našoj listi koja će ovih dana biti i medijski predstavljena. Lista se zove “Ljudski-dr Jasminko Toskić- dr Adel Slatina. Zašto ljudski? Čovek je definitivno, od početka osnovinja Sandžačke demokratke partije u centru našeg interesovanja stoga ne čudi što naziv “ljudski.” Listu smo podmladili i kadrovski ojačali. Imamo i magistre nauka a uskoro i doktore, profesore, diplomirane politikologe, diplomirane pravnike i inženjere itd…Sandžačka demokratska partija ove godine svetla obraza i s ponosom izlazi na predstojeće izbore sa ovom listom, stoga i ne čudi što je i večerašnji koktel ovako posećen – istakao je dr Jasminko Toskić, prvi na listi “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina.

dr Jasminko Toskić, prvi na listi “Ljudski-dr Jasminko Toskić-dr Adel Slatina, foto: A.Rovčanin

Lista koalicije SDP- SDPS “Ljudski-dr Jasminko Toskić – dr Adel Slatina” na predstojećim lokalne izbore zakazanim za 17. decembar na glasačkom listiću naći će se pod rednim brojem dva.

PP Media