Babić: Кo stavi lični interes ispred interesa građana neće biti moj saradnik

Prijepolje – Prvi čovek na listi „Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” i kandidat za predsednika opštine, Vladimir Babić, poručio je građanima Prijepolja da će ljubav prema svom gradu i spremnost da se mnogo radi za opšte dobro svih Prijepoljaca, biti preduslov za ulazak u tim ljudi koji bi trebalo da u naredne četiri godine budu nosioci vlasti.

Vladimir Babić, foto: A.Rovčanin

“Ogromna ljubav prema Prijepolju i jasna vizija kako da popravimo uslove za život građana na svim poljima u našoj opštini pobeđuju svaku prepreku. Onaj ko stavi lični interes ispred interesa građana sigurno neće biti moj saradnik i boriću se svim političkim sredstvima da takvi dodatno ne guše Prijepolje”, kazao je Babić za Glas zapadne Srbije.

On je istakao da su u koaliciji okupljeni novi ljudi, domaćini i da je napravljen spoj mladosti i iskustva.

“Prijepolje je mesto sjajnih, preduzimljivih ljudi, punih sjajnih ideja i ljubavi prema svom gradu. Želim ih sve u zajedničkom timu koji će Prijepolje vratiti na mesto lidera u investicijama u Zlatiborskom okrugu”, rekao je Babić i dodao da je čuo previše objašnjenja zašto nije moglo ili zašto nešto ne može, a da on želi da sa svojim timom daje odgovore da je nešto korisno za građane moguće i izvodljivo.

“Napravićemo vidljivim sve ciljeve i realizovati planove javnih preduzeća, tako da će građani moći da prate njihov rad. Vrata svih institucija kojima se mora vratiti dostojanstvo biće uvek otvorena za sve građane”, poručio je Vladimir Babić.

On je istakao da veruje u pobedu liste “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” i da ih posle izbora očekuje mnogo posla.

Snagu i optimizam mi daje brzi ekonomski napredak Srbije, isključivo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, a mi moramo uhvatiti priključak tog razvoja i napretka. Imamo ogroman potencijal i opet ću naglasiti, preduzimljive ljude koje želimo da saslušamo, koji imaju ideje za napredak naše opštine i koje moraju biti uvažene”, poručio je kandidat za predsednika opštine sa liste “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” Vladimir Babić.

GZS i PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *