Sela dobila struju

Sneg koji je neprekidno padao nekoliko sati, na višim nadmorskim visinama u opštini Prijepolje dostigao je visinu 50 santimetara.

Prema rečima Mirjane Bojović člana Opštinskog veća, zavejani su bili meštani Babina, Jabuke, Pravoševa, Mileševog doa, Aljinovića i Кamene gore.

– Sneg praćen jakim vetrom, napravio je smetove da su u jednom trenutku putni pravci bili neprohodni. Jutros smo poslali mehanizaciju kako bi se pročistili ti putevi. Ekipe su još uvek na terenu – izjavila je Bojović.

Ona navodi da je težak i mokar sneg zadao dosta problema u napajanju električnom energijom u mesnim zajednicama Crkveni Toci, Sopotnica, Džurovo, Drenova, Кosatica, Aljinovići i u delu Brodarevskog kraja.

– U utorak , u večernjim satima uspostavljeno je uredno napajanje električnom energijom u opštini Prijepolje. Sada se može desiti samo sporadično da nestane jedna faza, mada to su sitni kvarovi – rekla je Bojović i dodala da je opština izašla u susret EPS-u.

– Izašli smo u susret direktoru EPS-a ustupivši im terensko vozilo i vozača, pošto im je bilo potrebno kako bi delovali na više lokacija i rešili kvarove na dalekovodima – navela je Bojović.

PP Media i GZS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *