SNS Nova Varoš: Novovarošani pamte ko je stavio katance na njihove fabrike

Nakon drugog protesta “Jedan od pet miliona”, koji je u ponedeljak održan u gradu na padinama Zlatara saopštenjem za javnost oglasili su se iz Povereništva Srpske napredne stranke u tom gradu. Naprednjaci između ostalog navode da predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Borko Stefanović sinoć nije znao u kojem se gradu nalazi te da se u svom obraćanju u više navrata zahvaljivao prisutnim građanima Novog Pazara. Takođe oni potsećaju i na fabrike koje su u toj opštini zatvorene tokom vladavine prethodnog režima.

– Ovom prilikom želimo da obavestimo g-dina Borka Stefanovića da je juče, 25. marta u 19h časova bio u opštini Nova Varoš a ne u Novom Pazaru, obzirom da je tokom svog govora pred 80- tak ljudi više puta pozdravljao građane Novog Pazara i zahvaljivao im se na prisustvu. Tužno je bilo slušati kako mu prisutni dobacuju i podsećaju ga da je u Novoj Varoši. Ipak, Đilasove bajke nije zaboravio da ispriča ali novovarošani nisu zaboravili katance koje je njihova tajkunska politika ostavila iza sebe u Novoj Varoši. Ovim putem još jednom obaveštavamo g-dina Borka Stefanovića da je juče bio u opštini Nova Varoš, tamo gde je njegova i Đilasova vlast stavila katanac na:

RH Centar Zlatar

Fabriku trikotaže Sloboda

Fabriku obuće Zlatar

Fabriku nameštaja Inova

Fabrik MEP -metaloprerada

Fabriku obuće Zlatar u Bistrici – navode iz Povereništva novovaroških naprednjaka.

Srpska napredna stranka ce nastaviti da se bori za nove investicije, bolju infrastrukturu, stvaranje uslova za bolji život građana Nove Varosi. Na mrznju gospode iz Saveza za propast Srbije, mi ćemo odgovarati novim projektima za opšte dobro, zaključuje se u saopštenju naprednjaka dostavljenom medijima.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *