SNS Priboj: Zaštitićemo institucije i parlamentarnu demokratiju

Odbornici Srpske napredne stranke u Skupštini opštine Priboj, danas su sa kolegama iz Socijalističke partije Srbije i Pokreta socijalista, povodom sve većeg nasilja u javnosti, koje sprovodi opozicija u Srbiji, održali zajedničku konferenciju za novinare, sa koje su poručeno da će odbornici birani od strane naroda štiti institucije i parlamentarnu demokratiju.

-Danas smo se ovde okupili, kako bismo kao odbornici, birani od strane naroda u instituciju Skupštine opštine, demokratskim putem, poslali jasnu poruku javnosti da ćemo zaštititi institucije i parlamentarnu demokratiju. Priboj je Srbija i na ovaj način šaljemo nedvosmislenu poruku da dajemo podršku normalnoj i pristojnoj Srbiji, koja neće pokleknuti pred fašistima, nasilnicima i tajkunima, koji bi da vlast preuzmu na ulici i koji beže od izbora – kazala je Sanja Manović odbornica Srpske napredne stranke u SO Priboj.

Deo odbornika vladajuće koalicije u SO Priboj, foto: www.ppmedia.rs

Ona smatra i da politika pretnji, politika vešala, upadanja sa motornom testerom u RTS, politika koja je zadužila Srbiju do ivice bankrota, nije politika budućnosti Srbije. Takvi danas silom žele da preuzmu vlast, mimo volje naroda i svih zakona.

-Mi danas odavde šaljemo jasnu poruku, da ćemo se boriti za bolju Srbiju, nove investicije i radna mesta, kao i pravo građana da na izborima biraju svoje predstavnike, jer je za nas dan izbora najveći praznik demokratije – zaključuje Sanja.

PP Media