Nova Varoš: Štite parlament od nasilnog preuzimanja

Povodom aktuelnih dešavanja u Beogradu i najave šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke, Aleksandra Martinovića da će poslanici braniti parlament i institucije kako bi sačuvali zemlju od onih koji nasiljem, divljaštvom, rušenjem, fašizmom pokušavaju da preuzmu vlast i promene izbornu volju građana, odbornici naprednjaka sa delom vladajuće koalicije u Novoj Varoši održao je konferenciju za medije. Odbornica naprednjaka Sakiba Čolaković Varagić je navela da je pristojna Srbija snažnija od nasilnika koji bi da blokiraju normalan rad institucija. Takođe poslata je snažna poruka predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovom nastojanju da gradi modernu Srbiju za sve njene građane.

– Obraćam se u ime odbornika Srpske Napredne Stranke i odbornika vladajuće koalicije u Novoj Varoši, i želim da Vas obavestim da nećemo dozvoliti vandalizam i nedolično ponašanje kako na ulicama, tako i u našim institucijama. Okupili smo se upravo danas da pošaljemo jasnu poruku  da je pristojna Srbija snažnija od nasilnika i fašista koji bi da blokiraju normalan rad institucija, da sabotiraju projekte koji služe na dobrobit svih građana i napredak Srbije, da maltretiraju i prete ženama, novinarima i svim onima koji drugačije misle od njih.  Želimo danas da pošaljemo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi da gradi pristojnu i bolju Srbiju za sve njene građane – istakla je Sakiba Čolaković Varagić.

Štite parlament od nasilnog preuzimanja, foto: www.ppmedia.rs

Na konferenciji je rečeno i da će odbornici na smenu dežurati u skupštisnkoj sali kako bi odbranili parlament od mogućeg nasilnog preuzimanja.

PP Media