Spektakularan nastup Danice Krstić u Novoj Varoši

Muzički festival „Letnje zagrevanje“ koji je u Novoj Varoši organizovao Dom kulture „Jovan Tomić“, kao uvertiru za “Zlatarfest” koji večeras počinje u gradu podno Zlatara u potpunosti je opravdao očekivanja publike. U prepunoj velikoj sali Doma kulture u sredu veče nastupila je etno pevačica Danica Krstić i pobrala simpatije posetilaca.

Uprkos lošim vremenskim uslovima i prebacivanjem koncerata u zatvoren prostor festival “Letnje zagrevanje” okupio je brojnu publiku u novovaroškom Domu kulture koja je imala priliku da uživa tokom prethodna tri dana u dva vrhunska koncerta. Prvo je u ponedeljak ansaml Ođila, napunio salu da bi potom, sinoć Danica Krstić svojim nastupom razgalila srca probirljive publike koja zna šta je dobra pesma.

– Ovde u Novoj Varoši publika je prepoznala moje emocije, prenete kroz pesmu i uzvratila mi isto tako na dirljiv način. Toliko me je ispunila da ne mogu da skinem osmeh sa lica – kazala je nakon nastupa Danica Krstić.

Danica Krstić pobrala simpatije novovaroške publike, foto: www.ppmedia.rs

Festival “Letnje zagrevanje” ustanovljen je prošle godine kao uvertira za Zlatarfest koji kreće večeras u gradu na padinama Zlatara.

– Mini feštom želeli kao ustanova da pružimo svoj doprinos “Zlatarfestu”, najvećem opštinskom letnjem događaju, kako bi gosti poneli najlepše utiske iz Nove Varoši – istakla je direktorka Doma kulture Mihrija Hadžić.

Tokom festivala u planu je bio i nastup di džej dueta “Zap me strob”, međutim njihov nastup je otkazan zbog loših vremenskih uslova. Procene organizatora bile su da zatvoren prostor nije adekvatan za nastup ovog dueta pa je on otkazan.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *