Sportski savez dobio novo rukovodstvo

Prijepolje – Na vanrednoj sednici Skupštine Sportskog saveza Prijepolja, Sead Rovčanin izabran je za novog predsednika, dok je za sekretara postavljen Luka Šuljagić.

Novi Upravni odbor činiće Mirsad Deović, Nemanja Puzović, Igor Golubović i Matija Šljukić, dok su u Nadzorni odbor izabrani Emir Hamzić, Željana Pejović i Ignjat Kijanović.

Sead Rovčanin je na mestu predsednika zamenio Milovana Milićevića, dok je Luka Šuljagić nasledio Admira Mušovića.

Rovčanin je tokom uspešne sportske karijere prošao sve selekcije Polimlja, potom je bio njegov predsednik u čijem mandatu je stadion kompletno obnovljen. Sada uspešno radi na jednom od najvećih projekata u regionu za proizvodnju zdrave hrane. Oženjen je i otac dvoje dece.

Luka Šuljagić je prve odbojkaške korake načinio u rodnom Prijepolju, odakle odlazi u tadašnjeg prvaka bivše Jugoslavije Budvansku rivijeru. Sa timom iz Budve nastupa u Ligi šampiona. Kasnije započinje inostranu karijeru u Francuskoj, a zatim igra za klubove u Italiji, Rusiji i Rumuniji. Luka je prošao sve mlađe kategorije tadašnje Jugoslavije, kasnije je nastupao i za Srbiju i Grnu Goru. Igračku karijeru okončao je prošle godine nakon više od 15 godina profesionalnog igranja.

Inače, pred novim rukovodstvom neće biti lak posao, obzirom na činjenicu da je prijepoljski Sportski savez tokom minule četiri godine dotakao samo dno.     

PP Media