Stranka Muamera Zukorlića na izbore u Prijepolju izlazi sa nepotpunom listom od 26 kandidata za odbornika

Prijepolje – Na lokalnim izborima u Prijepolju stranka Muamera Zukorlića nastupiće sa nepotpunom listom. Opštinska izborna komisija prihvatila je i potvrdila izbornu listu “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja”, na kojoj se nalazi 26 kandidata za odbornika, od mogućih 41 koliko broji prijepoljski parlament.

Zukorlićeva stranka u Prijepolju izlazi kao manjinska, foto: B92

Prvi na listi odborničkih kandidata je Samir Tandir. On se na društvenim mrežama zahvalio svim funkcionerima, članovima, simparizerima i volonterima te partije i poručio “Predsednik opšrine će biti naš”.

Inače, ostaje nejasno, zbog čega stranka Muamera Zukorlića u Prijepolju ne izlazi sa punom listom. Da li je reč o nemogućnosti da se sakupi 1230 overenih potpisa koliko je neophodno da bi na izbore izašli sa punom listo ili se  radi o nečemu drugom. Odgovor na ovo pitanje svakako bi tokom kampanje koja sledi, trebalo da da Tandir.

Nakon promene na čelu naprednjaka, koalicioni potenicjal SPP u Prijepolju sveden je na minimum, pa će gotovo izvesno nakon aprilskih izbora ova stranka biti u opozciji.

PP Media