Vučević: Popadić mora nastaviti kontinuitet razvoja Prijepolja, interesuje nas samo ubedljiva pobeda

Prijepolje – Predsednik Srpske napredne stranke  i nosilac liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“  Miloš Vučević  je poslao  jasnu poruku u prepunoj sali Doma kulture da „Prijepolje ne sme da stane“ i da 17. decembra moramo izaći i dati podršku predsedničkom kandidatu Dragu Popadiću.

Vučević: Drago mora nastaviti kontinuitet razvoja Prijepolja, foto: PP Media

– Ubedljiva pobeda je cilj, ništa drugo nas ne interesuje, Drago Popadić mora nastaviti kontinuitet razvoja Prijepolja i zato će imati još veću podršku države. A sve započete investicije pokazuju da država daje jaku i jasnu podršku Prijepolju.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, foto: PP Media

Moramo da čuvamo Srbiju, morate da čuvate Srbiju, da pobedimo ubedljivo! Živelo Prijepolje, živela jedina naša otadžbina Srbija, živela naša jedina država Srbija, u pobede, u pobede da idemo, ubedljivo da pobedimo – rekao je pred prepunom salom Doma kulture predsednik Srpske napredne stranke  Miloš Vučević.

Foto: PP Media Prijepolje

– U Prijepolju nam je pre desetak dana bio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Goran Vesić koji je bio u obilasku radova na putu za manastir Mileševu čija vrednost prelazi jednu milijardu dinara. Neko ko predstavlja neku grupu građana i za nešto hoće da se kandiduje se usudio da bude vulgaran i da psuje srpskog ministra koji obilazi radove na putu za jednu od naših najvećih svetinja. Zar mislite da će Vam takve sramote praviti puteve i graditi budućnost u Prijepolju i Srbiji! Zato svi 17. decembra moramo biti zajedno da podržimo listu broj 1 na lokalu Prijepolje ne sme da stane i listu pod brojem  1 na parlamentu Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane – rekao je između ostalog član Predsedništva SNS i koordinator Кrsto Janjušević.

– Počeli smo da gradimo Prijepolje, da gradimo temelje za budućnost svih nas. Imamo podršku države kao nikad pre. Naša država sada pravi dvosmerne puteve, puteve kojima se ljudi vraćaju da ovde grade svoju budućnost . Mi se bavimo velikim i kapitalnim projektima koji će uticati na razvoj Prijepolja. Putevima ćemo spojiti sela i susedne opštine, dovešćemo fabrike, gradićemo vrtiće i škole, ulagaćemo u našu decu i njihovu budućnost. Naša pobeda je garant  za opšte dobro svih nas!

I zato Srbija ne sme da stane! Prijepolje ne sme da stane!  – rekao je Drago Popadić kandidat za predsednika opštine Prijepolje.

PP Media