Sudije „kumovale“ porazu Polimlja

Fudbaleri Polimlja poraženi su u Prijepolju od lidera Zone Drina ekipe Zlatibora iz Čajetine sa 1:2(0:1). Bio je ovo prvi poraz Polimlja na domaćem terenu ovog proleća, strelci za Zlatibor bili su Ifet Đakovac u 39 i Ljubomir Arsić u 49, strelac za Polimlje bio je Admir Džanović u 93 iz penala.
Ovo je bila najlošija utakmica koju su fudbaleri Polimlja odigrali pod trenerskom palicom Nihada Nalbandića, ruku na srce i suđenje Raković Jovana uz Valjeva na ovom meču bilo je skandalozno tako da je na osnovu svega viđenog poraz bio neminovan. Otvorili su domaći dobro utakmicu dve odlične šanse nije uspeo da iskoristi Đurđević međutim ispostavilo se da je to bilo sve što je domaći tim uradio na ovoj utakmici do 93 minuta kada je opravdano dosuđen jedanaesterac koji je u gol pretvorio Džanović.
Lider Zone Drina odigrao je taman onoliko koliko mu je trebalo da zabeleži pobedu i da dođe na korak od plasmana u Srpsku ligu. Posle 22 odigrana kola Zlatibor ima 53 osvojena boda dok je Polimlje ostalo na 27 bodova.
PP Media