Tandir: Čestitam Babiću na izboru, očekujem nastavak dobre saradnje sa SNS

Prijepolje – Gostujući u emisiji Sandžak televizije, predsednik OO Stranke pravde i pomirenja (SPP) u Prijepolju, Samir Tandir, kazao je da ova partija poštuje svaku političku opciju, kao i da svaka stranka koja osvoji mandate zaslužuje respekt, ne samo kao politička konkurencija, već pre svega zato što su određeni građani prepoznali njihovu politiku.

Samir Tandir predsednik OO SPP u Prijepolju

„Mi imamo dobru saradnju sa svim političkim opcijama i apsolutno nemamo nikakve favorite kada je koalicija u pitanju, razgovaraćemo sa svima koji dobiju podršku građana. Naravno postoje određeni ljudi sa kojima znate da možete bolje da sarađujete, možete da razgovarate, dogovarate se, sa kojima delite identičan ili sličan sistem vrednosti, ali i oni sa kojima ne možete da nađete zajednički jezik”, kazao je Tandir.

On je istakao da je SPP u protekle četiri godine imala jako dobru saradnju sa SNS koju je predvodio predsednik opštine Dragoljub Zindović.

“Sada su oni promenili rukovodstvo i ja im čestitam na izboru novog, njih sada u Prijepolju na izborima predvodi gospodin Vladimir Babić sa kojim takođe imamo dobru saradnju kao i sa drugim političkim opcijama. Sa nekima smo sarađivali, sa nekima nismo, ali je Prijepolje malo mesto i svi se poznajemo, tu se zna ko drži reč, ko je čovek od karaktera, ko je čovek sa kojim možete da se dogovorite, ko se fokusira na svoje biračko telo, ko vam radi iza leđa i sve će to građani oceniti na predstojećim izborima”, zaključio je Tandir.

GZS i PP Media