Vučić: Izvesno da ćemo na izbore sa Ljajićem i Krkobabićem

Prijepolje/Beograd – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da je izvesno da će na izbore izaći sa na PUPS-om Milana Krkobabića i SDPS-om Rasima Ljajića.

Vučić je, gostujući u jutarnjem programu TV Prve, rekao da će izbore raspisati 3. ili 4. marta, po dolasku iz Vašingtona i da je izvesno da će na izbore izaći sa Krkobabićem i Ljajićem a da će odluka o koalicijama biti doneta na sednici Glavnog odbora.

Vučić se našalio da to neće učiniti 5. marta, jer bi neko mogao da kaže da je to na njegov rođendan. A za 4. bi rekli da je rođendan Crvene Zvezde i dan kada je umro Staljin, rekao je on.

Inače, osnivač Sandžačke demokratske partije, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić najavio je nedavno u Prijepolju saradnju te stranke sa naprednjacima. On je tom prilikom naglasio da će SDP u toj opštini nakon narednih izbora sigurno činiti vlast zajedno sa Srpskom naprednom strankom.

-Mi ćemo sigurno biti u vlasti u Prijepolju, samo je pitanje da li ćemo biti prvi ili drugi, ja želim da budemo prvi – rekao je Ljajić i naglasio, da SDP želi da ima mesto predsednika opštine i da pravi multietničku vlast u Prijepolju.

PP Media