„Travel“ blogeri upoznali lepote Prijepolja

Prijepolje – U okviru promotivne kampanje Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, Prijepolje je u nedelju posetila grupa “travel” blogera.

Foto: TO Prijepolje

Blogeri čije utiske sa putovanja svakodnevno pregleda na hiljade ljudi, obilaze lepote Zapadne Srbije. Nakon što su proveli dva dana u najposećenijem planinskom centru Srbije, Zlatiboru, blogere i kreatore Instagram naloga “Kompas kaže Srbija” (Marija i Aleksandar Dašić), “Events in Serbia” (Dragica Novaković), “Glimpses of the world” (Danijela Ćirović), “@serbia_tourism” (Vladimir Dašić), ugostila je Turistička organizacija Prijepolja.

Foto: TO Prijepolje

U grupi se pored domaćih blogera našao i Eksekjel Videla, koji već četiri godine otkriva Srbiju očima Čileanca i svoje utiske deli putem Instagram profila “hola.serbia”.

Ovom prilikom gosti su upoznali simbole Prijepolja i obišli gradsko jezgro, a potom i manastir Mileševu, Husein pašinu i Mahmut begovu džamiju, katoličku crkvu, Kamenu Goru i Sopotnicu.

Obilazak prirodnih lepota kojima Prijepolje raspolaže,  degustacija tradicionalnih gastronomskih specijaliteta i ljubaznost domaćina učinili su da gostujući blogeri sa ovog putovanja ponesu najlepše utiske, ali i mnoštvo korisnih informacija, koje će narednih dana podeliti sa svojim internet pratiocima.

PP Media