TSC Zlatar predstavio turističke potencijale Nišlijama

U organizaciji TO Niš, u periodu od 29 – 31. marta u hali SC „Čair“, održao se 19. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora. TSC „Zlatar” je, i ove godine, uzeo učešće, s obzirom da je ova sajamska manifestacija postala nezaobilazni deo planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru Međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu. Kao i do sada, našu ponudu smo predstavili u okviru jedinstvenog štanda Regije zapadne Srbije.
Mnogobrojni posetioci imali su mogućnost da se upoznaju sa celokupnom turističkom ponudom Novovaroškog kraja i planine Zlatar.

Najveće interesovanje vladalo je za aktivni turizam – odmor i avanturu, planinarenje, kampovanje, pešačke ture, biciklizam. Agencija koje se bave aktivnim turizmom i udruženja planinara prepoznali su atraktivan teren Zlatarskog kraja. Tri jezera, pešačke staze i vidikovci idealan su preduslov za ovakav vid saradnje sa turističkim poslenicima iz ostalih krajeva Srbije.

Nišlije pokazale interesovanje za Zlatar

Turistički radnici su aktivno učestvovali i na jednodnevnoj Konferenciji o avanturizmu i promociji kulturnog nasleđa, kao i u prezentaciji posebnih programa. Međunarodni sajam turizma u Nišu je postao, idealna prilika za uspostavljanje novih kontakata u cilju jačanja turističke privrede i regionalnog povezivanja.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *