Turistički radnici na Zlataru spremni za beogradski Sajam turizma

Turistički radnici na Zlataru užurbano se pripremaju za predstojeći beogradski Sajam turizma. Kao i prethodnih godina, i ove će, svoju turističku ponudu predstaviti u sklopu turističlke regije Zapadna Srbija, gde će akcenat biti stavljen na omladinski turizam, kazala je direktorka TSC”Zlatar” Rosa Jakovljević.

Planina Zlatar iz godine u godinu beleži porast broja turista i staje uz samo rame sa velikim zimskim centrima poput Zlatibora, Kopaonika, Stare Planine. Predstojeći Sajam turizma koji se održava u Beogradu krajem februara prilika je da se dodatno predstave sve lepote novovaroškog kraja.

– Tema ovogodišnjeg sajma jeste omladinski turizam tj sportsko rekreativni turizam.Pored cistog vazduha imamo razvijenu odličnu sportsku infrastrukturu pa nam je cilj da privučeno što veći broj sportista na ovu planinu – ističe direktorka TSC “Zlatar” Rosa Jakovljević.

Rosa Jakovljević direktorka TSC “Zlatar”, foto: www.ppmedia.rs


Dobra poseta tokom cele godine na Zlataru privukla je pažnju i investitora te je na proleće najavljena gradnja tri nova hotela, što će u mnogome poboljšati turističku ponudu ove planine.

Pored planine Zlatar, kao adut za privlačenje turista iz ovdašnje turističke organizacije vide i u Rezercatu prirode Uvac, Kokinom brodu Radoinskom jezeru pa će se u narednom periodu raditi intenzivnije i na njihovoj promociji.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *