U centru Gornjeg Milanovca novi punjač za elektrovozila

Gornji Milanovac – U samom centru Gornjeg Milanovca, u srcu grada, preko puta turističke organizacije, pušten je u rad najnoviji punjač za električna vozila, predstavljajući značajan korak ka održivoj mobilnosti.

Foto: Mediaportal

Ovaj moderni punjač dostupan je svima, čime se pruža jednostavan i efikasan način punjenja a pre svega svest o ekologiji i zagadjenju životne sredine.

Osim praktičnosti, naglasak je stavljen na održivost, jer korišćenjem električnih vozila doprinosimo smanjenju emisije štetnih gasova i čuvanju okoline. Novi punjač u Gornjem Milanovcu postavlja standarde u promociji ekoloških alternativa u saobraćaju-kompanija Tami DAF je izvela radove.

Pristup punjaču omogućava korisnicima brz i jednostavan pristup punjenju koji će u narednom periodu biti besplatan, kao vid podrške električnoj mobilnosti. Ovaj inicijalni korak svedoči o posvećenosti zajednice ka održivom razvoju i težnji ka modernim, ekološki odgovornim rešenjima u saobraćaju.

Investitor celog projekta je opština Gornji Milanovac, koja će uskoro nabaviti električna vozila i time pokazati koliko brine o zagadjenju vazduha ujedno dati primer kako se brine o ekologiji.

GZS/Mediaportal i PP Media