U četvrtak drugi memorijalni turnir u ženskoj odbojci “Sead Hadžifejzović Beli”

U četvrtak 23. avgusta u sali OŠ “Sveti Sava” na Bostanima biće održan drugi memorijalni turnir “Sead Hadžifejzović Beli” u ženskoj odbojci. Turnir se održava u znak sećanja na lik i delo jednog od najtalentovanijih prijepoljskih odbojkaša. Početak je planiran za 10i30 časova prvom polufinalnom utakmicom u kojem se sastaju prijepoljski Bambi Volej i Takovo iz Gornjeg Milanovca, ekipa koja je prošle sezone zauzela drugo mesto u Prvoj A ligi i igrala baraž za popunu Super lige. U drugom polufinalu igraju prošlogodisnji pobednik turnira, ekipa Beograda, član Prve A lige i Srbijanka iz Valjeva koja je minule sezone bila šampion Prve B lige i od ove jeseni novi je član drugog po redu ranga takmičenja u odbojci u Srbiji.

Sve ekipe će nastupiti u najjačim sastavima i to je prilika da prijepoljska publika uživa u nadmetanjima visokorangiranih klubova u Srbiji i da na delu vidi klubove sa profesionalnim igračicama.

Od 16 časova igraće se utakmica za treće mesto, za 17 je planirana svečena ceremonija, dok će zavesa na ovaj turnir biti spuštena finalnim mečom koji se igra u 17.30 časova. Inače, ovo je jedna od najjačih sportskih manifestacija koja se odrzava u Prijepolju.

Organizator turnira je OK Bambi Volej, dok je pokrovitelj opstina Prijepolje.
PP Media