U ponedeljak počinju Omladinske radničke sportske igre

Prijepolje – U ponedeljak u Prijepolju počinju Omladinske radničke sportske igre, koje su nakon više od jedne decenije na inicijativu načelnika Opštinske uprave Miodraga Ćubića obnovljene prošle godine. Osamnaest ekipa će se nadmetati u šest sportskih disciplina, i to u  fudbalu, basketu 3 na 3, muškoj i ženskoj odbojci, šahu, nadvlačenju konopca i stonom tenisu.

Detalj sa prošlogodišnjih Igara, foto: A.Rovčanin

Takmičenja će se održavati u Parku narodnih heroja u Vakufu i dvorani Gimnazije. U slučaju kiše, mečevi iz parka biće premešteni fiskulturnu salu škole Vladimir Perić Valter.

Prvi mečevi na programu su u ponedeljak, kada u 17:30 časova u Parku narodnih heroja u Vakufu  u muškoj odbojci igraju Zdravstveni centar Prijepolje i Granična policija. Program u dvorani Gimnazije, istog dana otvoriće u 18 časova basketaši ekipa Vatrogasci/spasioci – Srbijašume, dok je za 19 časova planirana utakmica u malom fudbalu između Telekom Srbija/PP lift/Kargo šped – JKP Lim, a nakon toga i još dva meča.

Igraće se svakog radnog dana, a novac za ovu  manifestaciju obezbeđen je iz budžeta opštine Prijepolje i od kotizacija koje su timovi uplaćivali. Svečano otvaranje Igara planirano je za utorak od 19 časova u dvorani Gimnazije, kada će biti i svečani defile svih ekipa.

PP Media