U Prijepolju otvoren prodajni salon Forma Ideale

Prijepolje – Četrdeseti salon najvećeg srpskog proizvođača nameštaja i lidera u ovoj industriji za područje jugoistočne Evrope – Forma Ideale, svečano je otvoren u Prijepolju, na adresi Izeta Čavica 12.

U novom izložbenom salonu, koji se prostire na 430 kvadrata, posetiocima će biti predstavljen deo širokog asortimana pločastog i tapaciranom nameštaja Forma Ideale,  deo partnerskog programa kao i dekoracija.

Kada je 1995. godine, u Srbiji otvorena jedna skromna samostalna zanatska radnja po imenu EL-EN, malo ko je mogao pretpostaviti da će za samo četvrt veka ona izrasti u uspešnu kompaniju, da će imati više od 1.700 zaposlenih, te da će za njenim proizvodima vladati interesovanje u pedesetak zemalja sveta na četiri kontinenta.

– Računajući internet prodavnicu koja je ove godine obeležila deceniju svog postojanja, ovo je 40. salon nameštaja Forme Ideale, na šta smo posebno ponosni. Otvorili smo u ovoj godini i “lajv čet” kako bi kupcima i svima koji pokazuju interesovanje za naš program, bili bliži – kazala je PR menadžeera za odnose sa javnošću Tamara Pantelić Jeremić.

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog namestaja u Srbiji i regionu. Proizvodnja se realizuje u dva prozivodna pogona, u Kraguejvcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa.

– Uz stalne akcijske popuste obezbedili smo i plaćanje na 12 mesečnih rata čekovima građana i korisnika PIO fonda, a svi proizvodi iz asortimana Forme Ideale mogu se pazariti preko administrativne zabrane i na 24 rate kreditnim karticama banke Inteza – naglasila je Tamara.

Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, brojeci preko 300 donatorskih aktivnosti do sada.  Zbog takvog odnosa prema zajednici, ali i modernog dizajna i funkcionalnosti proizvoda koje nudi kao i najboljeg odnosa cene i kvaliteta i ne cude brojne nagrade potrosaca Srbije poput priznanja ‘’Moj izbor’’, i Miljenik potrosaca 2021. godine.

PP Media