U znak sećanja na Ivanu i Saja akcija dobrovoljnog davanja krvi

Prijepolje – U znak sećanja na tragično nastradale radnike Turističke organizacije Prijepolje Ivanu Rakonjac i Safeta Saja Planića u utorak 28. januara  u periodu od 09-15 h održaće se peta akcija dobrovoljnog davanja krvi.

– Akcija dobrovoljnog davanja krvi “Za Ivanu i Saja” jedna je od najmasovnijih i najuspešnijih što govori da su oni iza sebe ostavili neizbrisiv trag – navode iz Turističke organizacije Prijepolje.

Akciju će organizovati opština Prijepolje, Turistička organizacija Prijepolje, Crveni krst, Dom kulture i Kancelarija za mlade uz podršku Službe za transfuziju krvi.

Inače, u nedelju 28. januara navršava se pet godina od kako su živote izubili Ivana Rakonjac i Safet Sajo Planić, radnici Turističke organizacije Prijepolje. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima kada je džip kojim je upravljao Safet Planić, izgubio kontrolu tokom preticanja, udario u levu obalu, a zatim probio metalnu ogradu na suprotnoj strani i niz strminu dugu dvadesetak metara sleteo u Zlatarsko jezero.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *