Uhapšen Brodarevac zbog smrti sugrađanina

Prijepolje/Brodarevo – Nakon predistražnih radnji koje su sproveli policijski službenici Poilicijske uprave Prijepolje, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom iz Užica, A.A. iz Brodareva određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saznaje prijepoljski portal  “PP Media”.

Mercedec u kojem je nastradao Enes P., foto: PP Media

Osnovano se sumnja da je A.A. upravljao vozilom “mercedes” i učestovovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je u petak tokom večernjih časova poginuo Enes P. (35) iz Brodareva, dok su jos dva lica zadobila lake telesne povrede.

Nesreća se dogodila prošlog petka oko 22 sata, u mestu Petrovac, kada je „mercedes“ kojim je kako se sumnja upravljao A. A., u kome su pored njega bila još tri lica udario u potporni zid, potom sleteo sa magistrale i nakon 50 metara zastavio se na samoj obali Lima.

Na osnovu izjava lica koja su bila u vozilu pretpostavljalo se da je automobilom upravljao poginuli Enes P., međutim ova verzija priče svedoka nesreće, bila je sumnjiva prijepoljskoj policji te je u saradnji sa Višim tužilaštvom iz Užica sprovela opsežnu istragu i ustanovila da je vozilom najverovatnije upravljao A.A.

PP Media