Ušće Mileševke slika i prilika prijepoljske vlasti

Opštinski odbor Dveri u Prijepolju, saopštio je danas da je, pored odavno urušenih betonskih prepreka, došlo do odrona korita reke Mileševke na vodopadu, što dodatno čini ružnu sliku strogog centra grada.

U saopštenju Dveri iz Prijepolja se navodi:

Na poziv mnogobrojnih građana Prijepolja fotografisali smo ušće reke Mileševke u Lim. Ovo mesto, koje se nalazi u samom centru grada, od svog nastanka predstavlja popularno izletište omladine, šetalište za bake i deke sa unučadima, prečicu za decu koja iz naselja Hašimbegovića polje i Purića potok dolaze u OŠ „Vladimir Perić Valter“, kao i za sportiste i rekreativce koji iz centra grada odlaze na stadion FK Polimlje.

U ovim toplim danima pred sam početak letnjeg raspusta, kada će mnogi rođeni prijepoljci iz cele Srbije i dijaspore u velikom broju posetiti rodni grad i obavezno obići ovu nekada atraktivnu lokaciju, naići će na razočaravajući prizor.
Inače, pored odavno urušenih betonskih prepreka sad je i korito reke Mileševke na vodopadu odronjeno, što dodatno čini ružnu sliku strogog centra grada.

Ušće Mileševke u Lim odražava stanje u kakvom se nalazi prijepoljska vlast


Očigledno je da prijepoljska vlast nema ideju za rešavanje ovog problema pa će po svemu sudeći sami građani i meštani pomenutih naselja morati da pronađu rešenje za ovu sramotu koja se nalazi u centru našeg grada.

Oni, kojima je zapalo u nadležnost da odlučuju za šta će se utrošiti milion evra, koliko inače iznosi godišnji budzet opštine Prijepolje za 2017. godinu, po svemu sudeći nisu kadri da se nose sa lokalnim problemima poput ovog kod popularnih prijepoljskih „kockica“, pa makar se taj problem i nalazio u samom centru grada, na ušću reka Mileševke u Lim.

Informativna služba OO Dveri u Prijepolju