Vasiljević: Normalizovana situacija u Novoj Varoši

Nova Varoš – Prethodnih dana je bila veoma alarmantna situacija u Novoj Varoši, jer je sneg pao u velikim količinama i napravio štete meštanima i što se tiče puteva a i u snabdevanju električne energije, rekao je prvi čovek opštine Radosav Vasiljević.

Radosav Vasilljević predsednik opštine Nova Varoš, foto: J.Nikolić

-Danas je situacija odlična, još jedan mali broj potrošača čeka da dobije struju to je u mesnoj zajednici Bela Reka i zaselak Ojkovica u MZ Jasenovo. Moramo se zahvaliti ljudima iz Elektroprivrede Srbije, čak i generalnom direktoru Atlagiću koji je obišao našu opštinu kako bi se što pre došlo do rešenja u otklanjanju svi kvarovi u najkraćem mogućem roku, tako da je veliki broj naših domaćinstva dobilo električnu energiju po brdskim područjima kao što su Božetići, Akmačići i ostali koji nisu imali struju. Sada je redovno snabdevanje i sa vodom i sa strujom a i prohodni su putevi, ima još par zaselaka gde ćemo danas poslati građevinske mašina da pročiste jer voze nisu uspele, tako će sve danas biti normalizovano – istakao je Vasiljević.

Prema njegovim rečima obezbeđene su dovoljne zalihe soli i rizle.

-Nas zima nikada nije mogla da iznenadi jer smo mi narod koji je navikao na ovakve a i gore nevolje – zaključio je Vasiljević.

PP Media i GZS