Veliko interesovanje za učešće na Ramazanskoj ligi

U organizaciji Sportskog saveza, pod pokroviteljstvom opštine Prijepolje sutra počinje druga Ramazanska liga u malom fudbalu. Ova sportska manifestacija okupiće 32 ekipe iz brojnih sandžačkih gradova, ističu organizatori.
Organizatori sportske manifestacije Ramazanska liga Prijepolje 2016. na konferenciji za novinare najavili su početak druge Ramazanske lige u malom fudbalu. Kao ističu liga je privukla pažnju brojnih učesnika, što u prilog tome govori i činjenica da je ove godine, u odnosu na prethodnu i broj ekipa za učešće u ovom sportskom takmičenju znatno uvećan.
„Interesovanje za učešće u ligi je izuzetno veliko, a od ukupno 32 prijavljene ekipe, pored onih iz Prijepolja, učestvovaće i gosti iz Priboja, Nove Varoši, Tutina, Sjenice, Novog Pazara, Duge Poljane. Igraće osam grupa rapsoređenih po četiri ekipe. Prošle godine na ligi je učestvovalo 24 ekipe, tako da smo ovogodišnjim brojem ekipa više nego zadovoljni“, kazao je član OO Ramazanske lige Prijepolje 2016 Almedin Ćatić.
Liga će trajati više od 20 dana, a prema rečima organizatora u noći otvaranja planiran je bogat kulturno zabavni program u duhu meseca Ramazana.
Raspored odigravanja utakmica i to :

PETAK :

23.00 h – Milos Laka Laković – Velika Zupa

SUBOTA :

22.00 h – Šarampov – Atlas studio
22.40 h – Zalug – Kolovrat
23.20 h – Sjaj braca Kapur – Povratak otpisanih

NEDELJA

22.00 h Garibaldi – Imperija
22.40 h Luke – Sanin namestaj Ravne
23.20 h Čovic – Zavinograđe
24.00 h Na sve spremni – Gold Star

PP Media