Vladimir Babić čestitao Novu godinu i Božić

Prijepolje – Predsednik opšine Prijepolje Vladimir Babić čestitao je nastupajuću Novu 2022. godinu svim građanima opštine Prijepolje, a povodom  najradosnijeg  hrišćanskog praznika Božića, uputio je čestitku njegovom Preosveštenstvu episkopu mileševskom Atanasiju, sveštenstvu i monaštvu Mileševske eparhije i pravoslavnom verujućem narodu.

Prvi čovek opštine Prijepolje, Vladimir Babić, foto: A.Rovčanin

U prazničnoj čestitci Babić kaže da će nastupajuća godina biti puna izazova. On veruje da njegov tim, u radu na stvaranju boljeg ambijenta, za kvalitetniji život građana Prijepolja, čeka još puno posla, ali je uveren da će zacrtani ciljevi biti ostvareni.

– Nastupajuća 2022. godina biće puna izazova, u kojoj ćemo nastaviti da uređujemo našu opštinu. Prioriteti biće izgradnja infrastrukture, privlačenje investicija, zapošljavanje i pomoć svima kojima je potrebna. Pred nama su novi projekti, čijom realizacijom ćemo podići kvalitet života svih naših građana. Provedite praznike u dobrom raspoloženju, poštujte mere protiv širenja pandemije korona virusa, a u novu godinu uđite puni energije i volje da radite na sebi, sa verom u sebe i druge. Želim Vam srećnu i uspešnu Novu 2022. godinu, a pravoslavnim vernicima čestitam božićne praznike, da svima donese dobro zdravlje i napredak – kaže se u prazničnoj čestitci prvog čoveka opštine Vladimira Babića.

PP Media