,,VoLim dobro u ljudima” apsolutni pobednik Ukus festa u Beogradu

Prijepolje – U izuzetno velikoj konkurenciji brend “VoLim dobro u ljudima”, kompanije Es Komerc iz Prijepolja osvojio je Grand pri nagradu “Ukus nad ukusima”, apsolutnu nagradu publike i velihi pehar, na Ukus Festu, jedinstvenom festivalu hrane i pića koji se održao 14. i 15. septembra u Kombank dvorani u Beogradu.

Menadžeri prodaje Miloš Simić i Emir Jusović na dodeli priznanja, foto: GZS

Na ovom jedinstvenom festivalu učešće je uzelo 60 proizvođača iz Srbije i regiona, sa preko 2000 proizvoda. Degustirale su se najfinijie poslastice, džemovi, sokovi, sveže namirnice, organske i integralne testenine ručne izrade, do specijalizovane hrane za vegane.

Festival je posetilo preko 4000 posetilaca koji su mogli da uživaju u domaćim tradicionalnim proizvodima.

“Ovo je potvrda kvaliteta koji su prepoznali posetioci na festivalu. Zaista nam puno znači ova nagrada. Ona u suštini potvrđuje našu misiju, da je hrana našeg kraja izuzetnog kvaliteta. Ovo je takođe potvrda i našim koperantima koji vredno i marljivo na najfiniji način donose u naše pogone kvalitet sa Zlatara i okolnih obronaka sa područja prijepoljske i novovaroške opštine”, kazao je Esad Jusović vlasnik kompanije Es komerc.

Inače, proizvodi brenda Volim Dobro u Ljudima mogu se naći u njihovim trgovačkim lancima, kao i u veletrgovinama Dis, Merkator, Aroma, a uskoro i u Univereksportu i svim bolje opremljenim zdravim hranama.

GZS i PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *