Vučić sutra u Priboju razgovara sa građanima

Priboj – Planirano je da se sastane sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice u tom gradu.

Prema programu posete, predsednik će prvo obići fabriku “Flex Academy d.o.o”, a zatim i fabriku “Inmold”, koja je u sistemu dualnog obrazovanja. Zatim će se u Domu kulture “Piva Karamatijević” sastati sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice u Priboju.

Nakon toga, planirane su izjave za medije, saopštila je pres-služba predsednika.

Vučić će zatim obići Hasan-aginu džamiju, gde će razgovarati sa efendijom Harunom Eminagićem i građanima Priboja. Nakon toga, predsednik će obići i manastir Svetog Nikole u Pribojskoj banji. Vučić je juče potvrdio da ide u posetu Priboju, kako bi se spustile narasle međunacionalne tenzije, preduzele neophodne i konkretne mere u vezi sa tim i obezbedila puna sigurnost za sve građane Srbije.

Predsednik će odlaskom u Priboj praktično odgovoriti na poziv koji su mu uputili predstavnici lokalne samouprave u tom gradu, predsednik opštine Lazar Rvović i sve tri bošnjačke stranke koje participiraju u vlasti, kao i predstavnici Islamske zajednice, da dođe u njihov grad, kako bi zajednički ulili poverenje Bošnjacima i potvrdili još jednom da je Srbija i njihova država.

PP Media