Žena iz Čajetine krenula na put pa ostala bez para i dokumenata u Surčinu, kamere sve zabeležile

Čajetina / Beograd – Putovanje u Beograd za ženu M.J. iz Čajetine pretvorilo se u pravu dramu, kada je shvatila da je prilikom povratka iz lokalne prodavnice u Surčinu ostala bez novca, lične karte, platnih kartica i zdravstvenih knjižica.

Ženi iz Čajetine ukrali novčanik u Beogradu, kamere sve snimile, foto: Printskrin

– Vraćala sam se iz prodavnice kad sam shvatila da sam izgubila novčanik. U njemu je bilo 700 evra i 35.000 dinara, dokumenti, vizit kartice sa meni jako bitnim kontaktima. Kako sam to veče imala neodložno putovanje za Prag, krenula sam, ali sam preko hitnog poziva stupila u kontakt sa policijskim službenikom kako bih prijavila nestanak novčanika. On mi je rekao da moram lično da dođem, kaže za RINU M.J. iz Čajetine.

Kamere snimile lopova, foto: Printskrin

Kada se vratila iz Praga ona je otišla u policijsku stanicu i lično prijavila nestanak novca i dokumenata, a uz pomoć prijatelja je nabavila i video snimke sa sigurnosnih kamera koje pokrivaju područje oko lokalnog marketa ispred kog je pretpostvaila i daje izgubila novčanik.

– Nakon pregleda snimaka uočila sam mlađe muško lice, obučeno u crnu garderobu, nosio je ranac na ledjima. Nakon obavljene kupovine u istoj prodavnici, izašao je na parking, pronašao moj novčanik i udaljio se u nepoznatom pravcu, očigledno bez namere da mi ga vrati. Zadržao je novac za sebe, rekla je M.J.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.

PP Media i Rina