Zlatarplast najbolji na Radničkim sportskim igrama

Zlatarplast iz Bistrice sveukupni je pobednik trećih Radničkih sportskih igara održanih u Novoj Varoši. Drugo mesto u generalnom plasmanu pripalo je Domu zdravlja, dok je trećeplasirana bila ekipa Policijske stanice. Pehar za fer plej otišao je u ruke prosvetara.

Uručenjem priznanja najuspešnijim ekipama u hotelu Panorama spuštena je zavesa na treće Radničke sportske igre. Tokom deset dana trajanja igara u deset sportskih disciplina nadmetalo se oko 500 radnika iz javnog i privatnog sektora podeljenih u po 17 ekipa u obe konkurencije. Pobednički pehar za najbolju žensku ekipu pripao je Zlatarplastu, dok je kod muškaraca najuspešnija bila Policijska stanica. Sveukupni pobednik igara drugu godinu za redom je Zlatarplast. I ako učesnici u prvi plan stavljaju druženje rivalitet je ite kako postojao na svakom borilištu a priznanja znojem stečena svima laskaju.

– Odbranili smo prošlogodišnju titulu pobednika i svakako smo zadovoljni zbog toga, nagrada nam mnogo znači . kazala je ispred pobedničke ekipe Zlatarplasta Ivana Radmilović.

Ekipa Zlatarplasta sveukupnik pobednik Radničkih sportskih igara, foto: www.ppmedia.rs

Iz Policijske stanice kažu da posao nije trpe nijednog trenutka dok su igre trajale.

– Pored redovnih policjskih aktivnost u očuvanju javnog reda i mira uspeli smo da nađemo vremena i da uzmemo učešće na ovim igrama. Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom naših ekipa – istakao je ispred Policijske stanice Dragan Grbić.

Prvi čovek opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević čestitao je najuspešnijim ekipama na osvojenim priznanjima istučući da je pre tri godine napravljen pravi potez kada su ove igre obnovljene koje već sada prerastaju u tradiciju.

– Ovo je bila prilika i da promovišemo privredne potencijale naše opštine. Nadam se da će dolaskom novih investitor iduće godine igre biti još masovnije – naglasio je Vasiljević.
Organizator igara je bio Sportski savez Nove Varoši pod pokroviteljstvom opštine.
PP Media