Zoran Despotović izabran za člana Predsedničkog kolegijuma Srpske radikalne stranke

Srpska radikalna stranka danas, nakon analize rezultata predsedničkih izbora, održanih u aprilu, izglasala poverenje svom lideru Vojislavu Šešelju.

Kako se navodi u saopštenju, na sednici Centralne otadžbinske uprave, nakon detaljne analize rezultata predsedničkih izbora i trenutnog stanja u stranci, pristupilo se tajnom glasanju o poverenju predsedniku SRS.

“Članovi Centralne otadžbinske uprave nedvosmisleno su podržali prof. dr Vojislava Šešelja, koji je istakao da je spreman da nastavi svoju političku borbu za realizaciju programskih ciljeva SRS i ostvarenje ideologije srpskog nacionalizma”, piše u saopštenju.

Zoran Despotović izabran za člana Predsedničkog kolegijuma radikala


Kako se dodaje, na istoj sednici su su još izabrana dva nova člana Centralne uprave – Zvezdan Ristić iz Kuršumlije i Bobana Stanimirović iz Vranja i jednoglasno usvojen finansijski izveštaj stranke za 2016. godinu. Takođe na današnjoj sednici Centralne otadžbinske uprave predsednik Zlatiborskog Okružnog odbora radikala, Zoran Despotović izabran je za člana Predsedničkog kolegijuma Srpske radikalne stranke, inače ovaj kolegijum broji ukupno 20 članova.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *