Aleksandar Drašković novi predsednik FK Polimlje

Na vanrednoj Skupštini Fudbalskog kluba Polimlje, koja je održana u petak popodne izabrano je novo rukovodstvo. Odlukom delegata u upražnjenu predsedničku fotelju nakon podnošenja ostavke Milivoja Matovića seo je Aleksandar Drašković, dok je za potpredsednika kluba izabran Elmedin Fetahović. Skupština je imenovala i četiri člana Upravnog odbora i to Admira Mehonića, Amela Devovića, Stevana Žunića i Miljana Ivezića. Prvi zadatak koji se nameće novom rukovodstvu jeste finansijska stabilizacija kluba i izbor novog šefa stručnog štaba.

– Skupština je analizirala trenutnu situaciju u klubu, podvučena je crta. Plan je da se klub finansijski konsolidije, da u aktuelnoj sezoni prvi tim sačuva status zonaša i da se posvetimo radu sa mlađim kategorijama. Tokom narednih dana imenovaćemo novog šefa stručnog štaba a biće postavljeni i treneri u mađim kategorijama – kazao je za “PP Mediu”  novi predsednik Aleksandar Drašković. Klub će se u prolećnoj polusezoni osloniti na igrače iz Prijepolja, okosnica tima iz jesenje polusezone je sačuvana a na izlaznim vratima su igrači koji su sa strane.

Inače, Polimlje je jesenji deo prvenstva u Zapadno Moravskoj zoni završio na 10 mestu od 14 klubova. Prvu utakmicu u prolećnom delu sezone igraće u Prijepolju protiv Orlovca iz Mrčajevaca kod Čačka.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *