Aleksandar Popović: Za Ugljanina, Zukorlića i Nikolića ne važe zakoni države Srbije

Zakoni u Srbiji moraju da važe za sve pa i za Sulejmana Ugljanina, Tomislava Nikolića i Muamera Zukorlića, kazao je danas predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović u Prijepolju. Osvrćući se na nedavnu posetu Sulejmana Ugljanina Kosovu, Popović je istakao da je to jako štetno kako za državu Srbiju tako i za sve bošnjake koji u njoj žive. Naveo je i primere bespravne gradnje Zukorlića kao i sinova Tomislava Nikolića.
– Delovanje Sulejmana Ugljanina štetno je za sve u Srbiji, potpuno bespotrebno unosi tenzije između bošnjaka i srba koji mirno i lepo žive u Srbiji. Ono što je on uradio prethodnih dana sa podrškom takozvanoj “Republici Kosova” i neosuđenom ratnom zločincu Hašimu Tačiju zove se čin nacionalne izdaje. Svako ko živi u ovoj zemlji dužan je da poštuje zakone i Ustav ove države. On zloupotrebljava i Bošnjačko nacionalno veće, kroz njega iznosi stavove za koje sam ubeđen da ih velićina bošnjaka u Srbiji ne deli – , kazao je kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Popović.

On se osvrnu tokom današnje posete i na bespravnu gradnju Muamera Zukorlića i sinova Tomislava Nikolića, kazavši da zakoni moraju podjednako da vaše za sve, pa i za njih.
– Zakoni važe za sve kada je država jaka, ali nažalost ona je oslabila pod ovom naprednjačkom vlašću pa pojedinci mogu da rade šta god hoće- istakao je Popović.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *