SNS u Prijepolju održao završnu konvenciju na otvorenom. Babić: oseća se velika energija, hvala Prijepoljci

Prijepolje – Na platou ispred Doma kulture u Prijepolju, održan je veliki završni skup SNS na kojem su, pred oko 1500 građana, govorili predstavnici koalicije, koja se pod nazivom “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” nalazi na izbornoj listi pod rednim brojem 3.

Kandidat za predsednika opštine Prijepolje Vladimir Babić

“Ne smemo posustati, moramo da pobedimo za našu decu da bi Prijepolje konačno krenulo putem privrednog razvoja i da bi držalo korak sa razvijenim opštinama Srbije. Bićemo vredni i istrajni i rešavaćemo sve probleme u opštini Prijepolje. I Srbija je krenula napred zahvaljujući Aleksandru Vučiću”, naglasio je Vladimir Babić, prvi čovek na listi koalicije “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – za našu decu”

Prisutnim građanima obratio se i koordinator SNS za Zlatiborski okrug Krsto Janjušević koji je istakao da nema problema za koji se ne može naći rešenje.

“Ne želim deponiju koja prlja Lim, koja prlja Drinu, deponiju koja truje sve građane Prijepolja. Ne želim smeće pored groba Svetog Save. Deponija će postati park. Prijepoljci su Srbiji dali veliki broj poznatih imena i velikih ljudi i Prijepolje treba vratiti idejama Prijepoljaca, da napravimo energiju kojom ćemo sve probleme rešiti. Naša koalicija objasniće samo kako nešto može, nema nereševih priblema”, rekao je Janjušević.

Krsto Janjušević, foto: A.Rovčanin

“Čujem ovih dana, neki se predstavljaju kao novi predsednici opština i pričaju jšta će da rade kada dođu na vlast. Izgleda da su zaboravili da su četiri godine bili na vlasti”, kazao je Lazar Rvović, predsednik susedne opštine Priboj pozdravljajujći prisutne.

Veoma je zanimljivo da je SNS prvi put organizovala ovakav veliki skup koji je okupio više od hiljadu građana i da se, kako mnogi smatraju oseća jaka energija i može se reći da je ova stranka u Prijepolju posle dužeg niza godina tavorenja ponovo na nogama.

Na skupu su govorili i predstavnici stranaka koje čine koaliciju, Ljubiša Vasojević (PUPS), Zoran Despotović (SRS) i Stanko Kijanović (SPS).

PPmedia i GZS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *