Beograd pevao sa Dženanom

Spektakularan nastup pop pevača Dženana Lončarevića na stadionu “Tašmajdan”. Pop pevač Dženan Lončarević sinoć je prvi put u karijeri održao solistički koncert na beogradskom stadionu “Tašmajdan” i oduševio oko 9.000 posetilaca. U pratnji plesne grupe, muzičar se na bini, širokoj više od 30 metara, pojavio sa pola sata zakašnjenja i zapevao pesmu simboličnog naziva “Hvala ti suboto uveče”, dočekan ovacijama publike. Zatim je usledila numera “Kad ostave te svi”.

– Dobro veče Beograde! Vaše je da se samo dobro provedete, mi smo spremili sve ostalo, ali prvo da čujem vrisak – rekao je Dženan na početku koncerta kojim je proslavio deset godina karijere.

Dzenan Loncarević koncert na Tašmajdanu, foto: večernje novosti


Vrisak oduševljene publike nagovestio je veće dobre pesme i sjajne atmosfere. Nizali su se hitovi “Dva su koraka”, “Dobro je to”, “Pitam te”, “Bombona”, a onda se Dženanu na bini pridružila i pevačica Emina Jahović, sa kojom je na oduševljenje prisutnih otpevao duetsku pesmu “Beograd priča”. Publika je sa Dženanom horski pevala “Lošu”, “Veruj bratu svom”, “Starim sam” i “Laufer” a buru emocija izazvali su prvi stihovi pesme “Laku noć”.

Dženanovu noć za pamćenje na “Tašu”, uveličale su i kolege Zorica Brunclik, Sergej Ćetković i pobednik regionalnog muzičkog takmičenja “Iks faktor” Amel Ćurić, kao i mlada pevačka nada David Temelkov iz Makedonije. Dženan Lončarević sinoć je imao privilegiju da sa publikom na otvorenom proslavi estradni jubilej ali i da otvori ovogodišnju koncertnu sezonu na “Tašu”.
Izvor: večernje novosti