Nova Varoš: Oštećen automobil predsednika Skupštine, nedavno prećeno i njegovoj zamenici

Nepoznati napadač oštetio je automobil marke Audi Q5 predsednika Skupštine opštine Nova Varoš Nikole Jelića. Na vozilu koje je bilo parkirano ispred porodične kuće, isečena je guma, fizičkih oštećenja bilo je i na karoseriji vozila. Jelić kaže da je slučaj prijavio policiji te da oseća da je ugrožena bezbodnost njega i njegove porodice i podseća da je do sada bio izložen pretnjama i verbalnim napadima u nekoliko navrata, razmišlja da zatraži i policijsku zaštitu.

Oštar predmet zaboden u gumi auta predsednika SO Nova Varoš Nikole Jelića, foto: www.ppmedia.rs


– Vikend sam proveo radno na službenom putu u Beogradu, vozilo je od petka parkirano ispred kuće. Jutros pre nego što sam krenuo na posao obišao sam auto da vidim da li je sve u redu i primetio da se oštar predmet sa drškom nalazi zaboden u zadnjoj desnog gumi, dok je krov bio ulupljen. Oštećenja je bilo i na zadnjim desnim vratima. Ovo postaje više nepodnošljivo, naredni put će mi verovatno zapaliti ili dići u vazduh auto- revoltirano ističe Nikola Jelić.

Oštećenja je bilo i na karoseriji vozila, foto: www.ppmedia.rs


On smatra da su pretnje politički motivisane, i da se radi o veoma ozbiljnim stvarima.
-Neko sistematski radi na tome, imam saznanje da se angažuju ljudi sa strane, ali nemam dokaze. Mojoj koleginici odbornici dolazili su sa fantomkom na glavi pred kuću- navodi Jelić i dodaje da naročito brine za bezbednost svoje dece i supruge te da očekuje da nadležni organi brzo otkriju vinovnika ovog dela.
PP Media