Bodovi otišli put Bajine Bašte

Fudbaleri Polimlja poraženi su u 28. kolu Zone Drina od Sloge iz Bajine Bašte sa 1:0 (0:0). Nakon Sloge iz Sjenice bodove sa Gradskog stadiona u Prijepolju odnela je i druga Sloga. Bajnobaštani su slavili minimalnim rezultatom, jedini gol na utakmici postigao je Đuro Vujić u 65 minutu meča.
Kako se bliži kraj prvenstva u fudbalskoj Zoni Drina tako i igre fudbalera u “crvenim” dresovima bivaju sve bleđe i bleđe. Naime, u poslednjih sedam kola izabranici Aleksandra Petakovića od mogućeg 21- nog boda osvojili su svega 4, i to remi u Osečini u 23. kolu i pobeda pred svojim navijačima u 26. kolu protiv Spartaka iz Ljiga, sve ostalo bili su porazi. Ipak zahvaljujući dobrim rezultatima, pre svega na početku prolećnog dela prvenstva, opstanak u zonaškom društvu davno je obezbeđen te stoga i pored pomenutih slabih partija navijači bar zbog toga nisu imali razloga za brigu, a o ulasku u veći rang u klubu ove sezone ne razmišljaju još od oktobra meseca lanjske godine.

Do kraja prvenstava u Zoni Drina ostalo je još dva kola, nakon čega bi trebalo da bude od strane ljudi koji vode klub analizirana kompletna sezona, međutim kako saznajemo u upravi kluba nisu zadovoljni trenutnim stanjem u kojem se klub nalazi, i pozicijom na tabeli pa je narednih dana očekivati da dođe do krupnih kadrovskih promena.
Polimlje se posle nekompletnog 28. kola nalazi na 9 mestu sa 39 osvojenih bodova. U idućem ih očekuje gostovanje Sevojnu da bi nakon toga zavesu na takmičarsku sezonu spustili pred svojim navijačima utakmicom protiv Radničkog iz Valjeva.
PP Media