Bogat program povodom obeležavanja Dečije nedelje

Kao i svake godine, u okviru „Dečije nedelje“ planirani su različiti programi i sadržaji u kome učestvuju deca različitih uzrasta sa područja cele teritorije Opštine Nova Varoš. U utorak 02. oktobra održaće se maskenbal za decu PU „Paša i Nataša“. Deca će sa svojim vaspitačima ispred predškolske ustanove krenuti u šetnju kroz grad. Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole održavanje maskenbala odložiće se za naredni dan.

U sredu 03. oktobra, Dom kulture „Jovan Tomić“ biće domaćin slikarske radionice „Minijature u raznim tehnikama“ za predškolce i učenike do 4.razreda osnovne škole. Radionicu će pratiti izložba i koncert najmlađih folkoraca. U sredu će se održati, druga po redu, „Puzijada“ i 4.Mala olimpijada za predškolce na Trgu Petra Bojovića. Ako vremenski uslovi ne dozvole program će se organizovati isti dan u Sportskoj hali.

U četvrtak u Domu kulture „Jovan Tomić“ u prepodnevnim časovima prikazaće se predstava „Zaleđeno kraljevstvo“ a u popodnevnim satima u Biblioteci „Jovan Tomić“ osnovci iz Akmačića izvešće svoj program. U petak na Trgu Petra Bojovića će se održati „Mala školska olimpijada“ sa početkom u 15 časova i 30 minuta , za učenike od prvog do četvrtog razreda. Ako vremenski uslovi ne dozvole sprovođenje aktivnosti na otvorenom, olimpijada će se održati u Sportskoj hali istog dana u isto vreme.

Za subotu je planiran „Kros“ na Stadionu „Branoševac“ u 10 časova za učenike od prvog do osmog razreda. Glavni pokrovitelj programa u okviru obeležavanja „Dečije nedelje“ je Opština Nova Varoš.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *