Brodarevo: Jasen bolji od Fapa

Fudbaleri Jasena iz Brodareva napravili su veliko iznenađenje u 1. kolu Kupa OFS Priboj, oni su na svom terenu savladali srpskoligaša, ekipu Fap iz Priboja sa 2:1 i izbacili ih iz daljeg takmičenja.
Poveli su brodarevci preko Prijovića u 39. minutu, na isteku prvog poluvremena izjednačio je Ranitović, da bi konačan rezultat svojim drugim golom na utakmici postavio Prijović u 55. minutu meča.

Slavlje fudbalera Jasena nakon gola Prijovića

Slavlje fudbalera Jasena nakon gola Prijovića


Na osnovu svega viđenog na „Rosuljama“ domaći fudbaleri su zasluženo pobedili favorizovani Fap. Ovo je bila druga vezana pobeda tima iz Brodareva, oni su u prvom kolu Zlatiborske okružne lige pobedili Ariljsku rampu sa 2:0.
Pred start prvenstva Jasen je pojačao svoje redove pa su u Brodarevo stigli Ervin Sinančević, Milhad Žigović, Adis Balija (Polimlje), Stefan Čović (KMF Župski rubin), Ferid Slatina i Veljko Prijović (Fap Priboj), zadržana je i okosnica prošlogodišnjeg tima tako da će brodarevci ove sezone biti jedni od pretendenata za ulazak u veći rang takmičenja.
FK JASEN - FK FAP PRIBOJ 2:1(1:1)

FK JASEN – FK FAP PRIBOJ 2:1(1:1)


U 2. kolu Zlatiborske okružne lige Jasen gostuje ekipi Poleta, koja je u prvom kolu, igrala nerešeno 0:0 sa Zlatarom iz Nove Varoši.

PP Media