Dan više za odbojku

„ Dan više za odbojku“ je Projekat Odbojkaškog saveza Srbije koji se organizuje uz saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije,Sportskog saveza Srbije i Saveza za školski sport Srbije.
„ Dan više za odbojku“ je jedinstven događaj koji se zasniva na činjenici da je 2016.godina – prestupna godina,s tim što se time iniciraju dodatni akteri,učesnici i sadržaji da odbojka kao sport dobije široku podršku u društveno-socijalnom medijskom i sportskom okruženju. Već sada se zna da će se 29.februara 2016.godine- danu više u kalendarskoj godini u svim gradovima u Srbiji igrati odbojka.
U razgovoru sa Generalnim sekretarom Sportskog saveza Srbije Vladimirom Batezom dogovoreno je da Sportski savez Prijepolja zajedno sa svojim članicama da maksimalnu podršku ovom Projektu.
Centralna manifestacija u „Danu za odbojku“ u opštini Prijepolje biće održana u Sportskoj dvorani Gimnazije od 12.00 do 15 časova. Pored Sportske dvorane – kao centralnog događaja Projekat će se realizovati i u OŠ“Vladimir Perić Valter“,OŠ“Sveti Sava“,OŠ“Milosav Stiković“ i OŠ“Svetozar Marković.
Utakmice će se igrati simbolično do 29 poena, kaže se u saopštenju Sportskog saveza.
PP Media