Brodarevo: Meče komerc pobednik Letnje lige

Pobednik dvaneste brodarevske Letnje lige u malom fudbalu je ekipa Meče komerc iz Bijelog Polja. Oni su u finalnoj utakmici pred oko dve hiljade gladalaca pobedili Brodarevo CS sa 5:2. Pored pobedničkog pehara ekipi iz Crne Gore pripala je i novčana nagrada u iznosu od dve stotine hiljada dinara.

Posle skoro dvadeset dana igranja na Sportskom terenu „Jalija“ u Brodarevu sinoć je spuštena zavesa na “Letnju ligu “ u malom fudbalu. Dve hiljade gledalaca u fer i korektnom navijanju aplauzom je nagradilo svaki lep potez na finalnoj utakmici. Ekipa Meče komerc za koju su naspupili fudbaleri iz Novog Pazara pobednik je turnira. Ovo je peti turnir koji osvajamo u poslednjih deset dana , kazao je kapiten pobedničke ekipe Sanel Stupljanin.

finale Letnje lige Brodarevo 2016, foto: www.ppmedia.rs

finale Letnje lige Brodarevo 2016, foto: www.ppmedia.rs


“ Konkurencija je bila izuzetno jaka, pogotovo polufinale i finale. Ceo turnir je organizovan na izuzetno visokom nivou”, istakao je Stupljanin.

Ovogodišnja Letnja liga okupila je 22 ekipe iz sedam gradova Srbije i Crne Gore. Izuzetno smo zadovoljni posetom tokom celog trajanja turnira, kvalitetom prikazanog fudbala a ono što je možda i najvažnije da je ceo turnir protekao bez ikakvog problema i povrede nekog od igrača. Veliku zahvalnost dugujemo i brojnim sponzorima , kazao je predsednik Organizacionog odbora Enis Kriještorac.

“ Organizator turnira je FK Jasen, pod pokroviteljstvom opštine Prijepolje i MZ Brodarevo, 25 ljudi čini Organizacioni odbor i vredno smo radili kako bi sve proteklo u najboljem redu”, dodao je predsednik OO lige Enis Kriještorac.

Treće mesto na turniru osvojila je ekipa Minimala iz Brodareva, za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Obradović iz ekipe Brodarevo CS, Najbolji golman je bjelopoljac Predrag Janković, priznanje za najboljeg strelca pripalo je Marku Prijoviću dok je za fer plej ekipu proglašena je ekipa Sutivan iz Bijeog Polja.
PP Media