Da li opozicija računa na glasove iz provincije? Marinikina lista bez kandidata za poslanike iz Prijepolja, Priboja, Nove Varoši i Čajetine

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Čajetina – Na izbornoj listi “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” nema  kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije iz Prijepolja, Priboja, Nove Varoši i Čajetine, saznaje “PP Media”. Ova lista koju čine opozicione stranke biće na petom mestu na glasačkom listiću.

Da li opozicija računa na glasove iz malih sredina? Foto: Tanjug

Sudeći prema gradovima i opštinama iz kojih dolaze kandidati za narodne poslanike, opoziciona lista koju predvodi Marinika Tepić, ne računa na glasove iz provincije, već se oslanja samo na “krug dvojke” i velike gradove.

Ostaje nejasno, kako to nije bilo mesta na listi za ljude iz malih sredina, i da li bi “maćehinski” odnos žitelji ovog dela zemlje imali u slučaju kada bi ova lista preuzela rukovođenje Srbijom.

Pravo glasa na parlamentarnim izborima u Prijepolju, Priboju, Novoj Varoši i Čajetini imeće ukupno oko 90 hiljada građana. Da li njihov glas za opoziciju manje vredi od onog iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša …?

PP Media