Dečaci iz “Valtera” i devojčice sa “Bostana” pobednici opštinskog takmičenja u odbojci

Na opštinskom takmičenju učenika prijepoljskih osnovnih škola u odbojci, održanom u subotu u OŠ „Sveti Sava“na Bostanima,u dve kategorije za pionire i pionirke mogla se videti izuzetno lepa i kvalitetna odbojka.U pionirskoj kategoriji za dečake najbolji su bili učenici OŠ“Vladimir Perić Valter“, drugo mesto pripalo je dečacima sa Kolovrata učenicima OŠ“Milosav Stiković“, dok su treći bili dečaci domaćina OŠ“Sveti Sava“Bostani.
Kod devojčica trijumfovale su odbojkašice iz OŠ“Sveti Sava“ Bostani, druge su bile devojčice iz Brodareva OŠ“Svetozar Marković“ a treće pionirke OŠ“Vladimir Perić Valter“.

Pokrovitelj takmičenja bio je Sportski savez opštine Prijepolje i Savez za školski sport Srbije, takmičenje u renoviranoj Sportskoj dvorani na Bostanima sa tribina je posmatrao veliki broj gledalaca.
Pobedničke ekipe u obe konkurencije stekle su pravo nastupa na Okružnom takmičenju koje će biti održano u Bajnoj Bašti 22.februara naredne godine, domaćin takmičenja biće Osnovna škola“Rajak Pavićević“

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *